Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χειροποίητες προσκλήσεις και μπομπονιέρες γάμου

Χθές το βράδυ αφού είχαμε χαλαρώσει λίγο(τα παιδιά και τα σκυλιά είχαν κοιμηθεί), μας ήρθαν στο μυαλό εικόνες  καλοκαιρινών διακοπών. Τώρα θα ήθελα να είμαι ξαπλωμένη στην χρυσαφένια άμμο της παραλίας Κάθισμα, να απολαμβάνω τον ήλιο τρώγοντας παγωτό σοκολάτα, και όταν ο ήλιος δύει και ο ουρανός παίρνει το μενεξεδί χρώμα, ο συνδυασμός με το τυρκουάζ της θάλασσας είναι μοναδικός! Αυτό το σκηνικό θελήσαμε λοιπόν να αποτυπώσουμε στο concept ενός καλοκαιρινού γάμου.Και δημιουργήσαμε... 

Προσκλητήριο γάμου δίκαρτο , σε μπεζ χαρτί με χρυσαφένιες -μπρονζέ λεπτομέρειες δεμένο με λινή μπεζ κορδέλα και σατέν μπρονζέ κορδόνι στα 2,20 ευρώ.

Μπομπονιέρα γάμου λινό μπεζ πουγκί δεμένο με λινή κορδέλα και σατέν κορδόνι και στολισμένο με χρυσό αστερία και πέτρες swarovski στα 4 ευρώ.Περιλαμβάνει 7 κουφέτα.

Στο χρώμα της σοκολάτας το λινό πουγκί , στολίστηκε με το χρυσό ψαράκι
στα 3,50 ευρώ. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα.
 Προσκλητήριο και μπομπονιέρα στα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και των κρυστάλλινων νερών


Λευκό,δίκαρτο μακρόστενο προσκλητήριο στολισμένο με τυρκουάζ αστερία swarovski και μενεξεδί - τυρκουάζ κορδέλες στα 2,80 ευρώ.

Μπομπονιέρα κουτί Plexiglass με ευχαριστήριο καρτάκι και κουφέτο βότσαλο, στολισμένο με ασημένιο κοχυλάκι στα 4,50 ευρώ. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα ή εναλλακτικά 3 κουφέτα βότσαλα.
Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.








Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου