Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ένας ...vintage γάμος


Τα καλά πορσελάνινα σερβίτσια της μαμάς, το λευκό λινό κεντητό τραπεζομάντιλο της γιαγιάς, οι πέρλες, οι καρφίτσες cameo είναι και πάλι στη μόδα! Η πιο in τάση της φετινής χρονιάς, που μας παραπέμπει σε στοιχεία της δεκαετίας του 1930. Δαντέλες και μεταξωτά υφάσματα παντρεύονται για να δημιουργήσουν παραμυθένια σκηνικά γάμου


Προσκλητήριο σε ιβουάρ ιριζέ χαρτί  και παλ ροζ χρώματα στα 2,00 ευρώ, ταιριασμένο με κουτί από ταφτά με δαντέλα και σειρά από πέρλες στα 4 ευρώ. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα.
 
 
 
Το ίδιο σχέδιο σε λευκό ιριζέ χαρτί με παλ ροζ μοτίβο, συνδυασμένο με κουτί ψηλό λινό ροζ, δεμένο με σατέν λευκή κορδέλα και σειρά από πέρλες στα 3,70 ευρώ. Διαφορετική πρόταση μπομπονιέρα από γαλλικό ασημί τούλι δεμένη με σατέν φαρδιά κορδέλα και βραχιόλι από πέρλες στα 2,20 ευρώ.
 
Από τα must χρώματα της Άνοιξης, το πράσινο, σε συνδυασμό με το μωβ της λεβάντας και το κλασσικό λευκό ιριζέ χαρτί στα 2,00 ευρώ.
 
συνδυασμένο με μπομπονιέρα κουτί ιριζέ λευκό δεμένο με δαντέλα και καρφίτσα cameo χειροποίητη κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
 
Ο ρομαντισμός του τριαντάφυλλου επικρατεί στο εσωτερικό και στο κλείσιμο του φακέλου τοποθετήσαμε κορνίζα vintage ασημί με τα μονογράμματα του ζευγαριού κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
 
Το ιριζέ ιβουάρ κουτάκι της μπομπονιέρας δέθηκε με δαντέλα κατακόκκινη και στολίστηκε με μικρό κόκκινο χειροποίητο τριανταφυλλάκι στα 3,00 ευρώ.
 
Τα νούμερα των τραπεζιών της δεξίωσης σε vintage ασημί κορνίζες
 
Βγαλμένο από παραμύθι, το προσκλητήριο σε μπεζ αποχρώσεις με ειδική επεξεργασία παλαίωσης στις άκρες με αποχρώσεις του χρυσού και του χαλκού, εμπλουτίστηκε με κορνίζα cameo στα ίδια χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
 
και συνδυάστηκε με ψηλό ιριζέ ιβουάρ ανάγλυφο κουτί δεμένο με σατέν κορδέλα στους τόνους του ροδακινί και βραχιόλι με πέρλες , μεταλλικά στοιχεία και ιβουάρ τριανταφυλλάκι όλα χειροποίητα στα 4,50 ευρώ.
 

 
Στο ίδιο ύφος , προσκλητήριο και μπομπονιέρα διακοσμημένα με χρυσά και μελί στοιχεία στα 3,00 ευρώ.
 
Τελευταίο αφήσαμε ένα από τα πιο αγαπημένα μας προσκλητήρια. Τριπλή καρτολίνα, ντυμένη με ύφασμα μεταξωτό σατέν και γαλλική δαντέλα σε ιβουάρ χρώμα, στολισμένο με χρυσά ανάγλυφα στοιχεία κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
 
Στο εσωτερικό χρησιμοποιήσαμε ιριζέ χαρτιά στα χρώματα του χαλκού και της σαμπάνιας .
Όπως πάντα επιμένουμε στο χειροποίητο και το μοναδικό.
Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 
Posted by Picasa

1 σχόλιο: